Administratie & Onthaal/Secundair onderwijs

Secundair onderwijs

Heb je een eigen zaak? Of wil je als administratief expert in echte topbedrijven terechtkomen? Neem dan een kijkje tussen ons aanbod van leerrijke opleidingen en bereid je met onze opleidingen voor om je secundaire diploma te behalen. Onze ervaren docenten doen je met veel plezier kennismaken met de administratieve wereld.

Wat je leeftijd ook is, in het volwassenenonderwijs krijg je een nieuwe kans om je voor te bereiden om je diploma secundair onderwijs te behalen. Onze ervaren docenten staan voor je klaar om je daarbij zo goed mogelijk te begeleiden!

administratieve basiscursussen

sterke academische basis

vooropleiding voor toekomst

interactief leerproces

persoonlijke ontwikkeling

snel je diploma behalen

betere communicatieskills

alles over administratie

voorbereiding op betere job

eerste professionele stap


allCoursesWithinSubtheme Secundair onderwijs

secundair onderwijs

Communicatie en PR TSO

Communicatie en PR TSO, cpProfessionWithFuture

availableVia


beSureOfYourFuture

Zolang er al bedrijven bestaan is er administratie nodig geweest. Kortom: als je werkzekerheid wil dan is je administratieve vaardigheden bijschaven absoluut een stap in de goede richting! Met een diploma van onze school toon je je klanten of toekomstige werkgever dat jij over diepgaande kennis beschikt en meteen klaar bent om professioneel te starten. Het staat mooi op je cv en je kan er bovendien zelfstandig mee aan de slag. Zo vergroot jij je kansen op de arbeidsmarkt en slaag je er tegelijkertijd in om voor jezelf nieuwe kansen te creëren. Behaal nu je diploma secundair onderwijs!

Een administratief medewerker: Elk bedrijf heeft er minstens één nodig. Toch wordt er vaak neergekeken op de administratie. Ten onrechte. Een paar jaar geleden hebben we besloten om een extra administratief medewerker in dienst te nemen. Administratief medewerkers zijn echte duizendpoten. De toegevoegde waarde van een administratief medewerker zit in de ondersteuning van anderen. Een goede administratieve medewerker neemt anderen werk uit handen. En dat is exact waarom je ze nodig hebt! - employerSpeaks

secundair onderwijs

trendsCapitalized

Een cursus administratie is altijd een goed idee. Zeker als je je cv nog wat extra wil spijzen in je zoektocht naar een nieuwe job. Want de vraag naar mensen met degelijke administratieve kennis blijft groot. Die kennis krijgt de laatste jaren ook een steeds groter digitale luik, waardoor werkgevers graag kijken of je je wel voldoende bijschoolt. De administratie van bedrijven staat voor grote veranderingen. Nieuwe ontwikkelingen, zowel intern als extern, maken de stap naar een hoger niveau mogelijk. Daarom is het belangrijk om de verschillende trends nauwkeurig op te volgen. Ondernemers zouden bijvoorbeeld gemiddeld per week 15,7 uur aan administratie besteden. Dankzij nieuwe software en 'machine learning' kunnen veel van die processen worden geautomatiseerd. Dit zorgt voor een betere invulling van tijd en een hogere efficiëntie. Belangrijk dat je als bedrijf dus mee op de kar springt!

Secundair onderwijs, hundredPercentOfTheTime

Ook administratie heeft de laatste jaren een technologische revolutie meegemaakt. Tijdrovende taken worden vervangen door geavanceerde computerprogramma’s en zelfs mobiele applicaties, zodat administratieve medewerkers meer tijd hebben voor efficiënter werk. Veel bedrijven investeren in verschillende soorten software. En toch doen al die bedrijven nog steeds een beroep op een goede administratieve medewerker. De administratieve wereld verandert aan een sneltempo. Als expert hou je die veranderingen bij en blijf je uitzoeken hoe je het verschil kan blijven maken. Voor iedere gezonde onderneming ben je dus een absolute meerwaarde!

Het kan soms wel eens heel druk worden... Via Afstandsonderwijs kon ik me perfect bijscholen om me voor te bereiden om mijn secundair diploma te behalen. Ik kon zo makkelijk mijn werk, gezin en studie combineren. Op die manier houd ik mijn geest scherp en mijn cv aantrekkelijk voor mijn huidige en toekomstige werkgevers. - exStudentSpeaking

Robert de Bruijn
Robert de Bruijn

Opleidingsverantwoordelijke

Van scholieren tot ondernemers, administratie ligt iedereen. We merken dat een diploma in de administratie nog steeds veel vertrouwen uitstraalt naar de buitenwereld. En ook de kennis die je tijdens je opleiding opdoet is iets waar je een leven lang op kan verder bouwen. Deze opleiding behoort ook tot de basis voor mensen die een eigen zaak willen starten. Het geeft hen de kennis om veilig en succesvol te starten en te groeien. Een dikke aanrader dus.

niceToKnowHeader

  • Ondernemers spenderen gemiddels 15 uur per week aan administratie.
  • Slechts 20% van de ondernemingen in België spenderen hun administratie extern uit.
  • Administratieve vaardigheden worden als noodzakelijk gezien binnen heel wat bedrijven.
  • In een administratieve job verdien je gemiddeld 2.614 euro bruto.
Contact
appDownloadTitle

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-