Verkooptechnieken/Commercieel management

Commercieel management

Wil jij ook opklimmen in jouw bedrijf en als commercieel manager aan de slag gaan? Dan zijn deze opleidingen op jouw lijf geschreven. Je leert de nieuwste technieken, ontdekt de kracht van Google en daarnaast krijg je tal van praktische tips & tricks in online marketing. Start je opleiding vandaag!

praktijkgericht les

professionele docenten

les bij jou in de buurt

combineer theorie en praktijk

volg nu ook online les

kies een studie op maat

behaal een waardevol diploma

studeer waar en wanneer je wil

combineer met je werk en gezin

start nadien je eigen zaak


allCoursesWithinSubtheme Commercieel management

Accountmanager, cpProfessionWithFuture

Schrijf je in voor de cursus Accountmanager en word veelzijdig Accountmanager.

Commercieel management

Brandmanager

Brandmanager, cpProfessionWithFuture

availableVia

Commercieel management

Commercieel Medewerker

Commercieel Medewerker, cpProfessionWithFuture

Volg de opleiding Sales Skills en word een krak in je vak als Commercieel Medewerker.

availableVia

Digitale Marketing - Allround, cpProfessionWithFuture

Schrijf je in voor de cursus Digitale Marketing en word veelzijdig Digital Marketeer.

Inkoper, cpProfessionWithFuture

Schrijf je in voor de cursus Inkoper en word veelzijdig

availableVia

Commercieel management

Marketing

Marketing, cpProfessionWithFuture

Schrijf je in voor de cursus Marketing en bouw je expertise uit.

availableVia

Marketing Basis, cpProfessionWithFuture

Schrijf je in voor de opleiding Marketing en start meteen als Marketing Expert.


beSureOfYourFuture

De kennis en vaardigheden die je in deze opleidingen aangeleerd krijgt vergroten je succes exponentieel. Je leert je diensten of producten beter in de kijker zetten, nieuwe klanten bereiken en je verkoop de hoogte in te jagen. Zo kan je makkelijk klimmen naar een job in commercieel management. Je krijgt bovendien tal van tips&tricks die jou een meester in de verkoop maken. Met je diploma toon je aan dat je over alle professionele kennis beschikt om meteen professioneel aan de slag te gaan. Het staat mooi op je CV en je kan er bovendien zelfstandig mee aan de slag. 

We beseffen dat we met onze winkel meer online aanwezig moeten zijn. We zijn al wel met sociale media bezig, maar we merken dat we nood hebben aan meer kennis. Om onze strategie juist te bepalen, hebben we ervoor gekozen om gezamenlijk een cursus in avondonderwijs te volgen. De resultaten hebben zich snel laten zien! Het leuke is dat we nu heel wat nieuwe klanten hebben die ons aanspreken op wat ze via Instagram gezien hebben. Het bewijs dat het werkt! - employerSpeaks

Commercieel management

trendsCapitalized

Je hebt meer kanalen dan ooit tevoren om je producten of diensten aan te bieden. Twintig procent van alle verkoop gebeurt tegenwoordig online. En dat is een trend die we wereldwijd zien. Dat percentage groeit bovendien dag na dag. Een goede verkoper weet dit en past zijn verkooptechnieken ook daar toe. Mensen kopen nog altijd van mensen. Ook video-prospecting mag tegenwoordig dus absoluut niet ontbreken in je salesstrategie. Met een korte en persoonlijke videoboodschap laat je meteen een goede indruk na en weet je prospect meteen met wie hij/zij te maken heeft. 

Commercieel management, hundredPercentOfTheTime

 De implementatie van AR (Augmented Reality) in winkelervaringen wordt steeds dominanter. De winkelervaringen beloven er alleen maar boeiender en interactiever op te worden. Denk bijvoorbeeld eens aan Ikea en de app waarmee je meubelstukken virtueel in je woning kunt plaatsen. Daarnaast krijgt ook spraakgestuurd zoeken (voise search shopping) een absolute boost.  

Ik heb ongeveer een jaar mijn eigen webshop opgericht. Ik bied een uitgebreid gamma aan van verzorgingsproducten om ook online mijn klanten te bereiken. Ik zie mijn klanten als genodigden van een feest. Ikzelf ben de gastvrouw en elke dag opnieuw, probeer ik ervoor te zorgen om elk belangrijk aspect van de klantervaring beter te maken. - exStudentSpeaking

Robert de Bruijn
Robert de Bruijn

Opleidingsverantwoordelijke

Onze professionele docenten hebben jaren ervaring. Naast alle boeiende materie delen ze ook graag handige tips&tricks die jij zeker kunt gebruiken! Leer nog meer tactieken om je product of dienst nog beter in de kijker te plaatsen! 

niceToKnowHeader

  • Volgens sommige studies zou tegen 2023 een vierde van alle verkoop online gebeuren.
  • Snel zijn helpt wel degelijk. Ongeveer 35 tot 50 procent van de verkoop gaat naar het bedrijf die eerst op de vraag van een klant reageert.
  • 89% van B2B-kopers gebruikt het internet om jouw producten te onderzoeken. Online aanwezig zijn is dus een echte must.
  • Volgens Brits onderzoek zou ongeveer 3 op de 4 shoppers stress-shoppen na een drukke dag of week.
Contact
appDownloadTitle

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-