E-commerce

Of je nu auto’s verkoopt, huizen verhuurt of een eigen kledingzaak hebt, tegenwoordig kan je online een groot deel van je verkoop realiseren. Via het internet en sociale media bereik je makkelijker dan ooit de juiste doelgroep en drijf je die naar je winkel of je webshop. Onze professionele docenten leren je de kneepjes van het vak. Schrijf je hier in en en geef je verkoop nu ook online een enorme boost.

volg nu ook online les

leer van online experts

ontdek de online leeromgeving

behaal je waardevolle diploma

combineer theorie en praktijk

oefen meteen in de les

krijg praktijkgericht les

behaal je waardevolle diploma

start meteen je eigen zaak

volg les in jouw buurt


allCoursesWithinSubtheme E-commerce

Digitale Marketing - Allround, cpProfessionWithFuture

Schrijf je in voor de cursus Digitale Marketing en word veelzijdig Digital Marketeer.

Cursussen E-commerce

Je eigen webshop lanceren

Je eigen webshop lanceren, cpProfessionWithFuture

Volg de opleiding Eigen Webshop en word een krak in je vak als Webshopbeheerder.

availableVia

Cursussen E-commerce

Marketing

Marketing, cpProfessionWithFuture

Schrijf je in voor de cursus Marketing en bouw je expertise uit.

availableVia

Marketing Basis, cpProfessionWithFuture

Schrijf je in voor de opleiding Marketing en start meteen als Marketing Expert.

SEO - Scoren in Google, cpProfessionWithFuture

Specialiseer je verder aan de hand van de gevorderde opleiding Google SEO.

Social Media Marketing, cpProfessionWithFuture

Studeer de cursus Social Media Marketing online in en word veelzijdig Marketeer.


beSureOfYourFuture

De kennis en vaardigheden die je in deze opleidingen aangeleerd krijgt, vergroten jouw succes exponentieel. Je leert jouw diensten of producten online in de kijker zetten, waardoor je nieuwe klanten bereikt en jouw verkoop de hoogte in jaagt. Je toont bovendien dat jij over diepgaande kennis beschikt en meteen klaar bent om professioneel te starten. Het staat mooi op je cv en je kan er bovendien zelfstandig mee aan de slag. Zo vergroot jij je kansen op de arbeidsmarkt en slaag je er tegelijkertijd in om voor jezelf nieuwe kansen te creëren.

We beseffen dat we met onze winkel meer online aanwezig moeten zijn. We zijn al wel met sociale media bezig, maar we merken dat we nood hebben aan meer kennis. Om onze strategie juist te bepalen, hebben we ervoor gekozen om gezamenlijk een cursus in avondonderwijs te volgen. De resultaten hebben zich snel laten zien! Het leuke is dat we nu heel wat nieuwe klanten hebben die ons aanspreken op wat ze via Instagram gezien hebben. Het bewijs dat het werkt! - employerSpeaks

Cursussen E-commerce

trendsCapitalized

Je hebt meer kanalen dan ooit tevoren om je producten of diensten aan te bieden. Twintig procent van alle verkoop gebeurt tegenwoordig online. En dat is een trend die we wereldwijd zien. Dat percentage groeit bovendien dag na dag. Een goede verkoper weet dit en past zijn verkooptechnieken ook daar toe. Mensen kopen nog altijd van mensen. Ook video-prospecting mag tegenwoordig dus absoluut niet ontbreken in je salesstrategie. Met een korte en persoonlijke videoboodschap laat je meteen een goede indruk na en weet je prospect meteen met wie hij/zij te maken heeft. 

E-commerce, hundredPercentOfTheTime

Sociale media regeert voorlopig nog steeds het land op gebied van sales, maar daar kan natuurlijk snel verandering in komen. Virtual Reality en Artificial Intelligence komen tegenwoordig erg op binnen sales en dat zal voor heel wat veranderingen zorgen! Tegelijkertijd blijft de authenticiteit van persoonlijk contact nog steeds belangrijk. De verkoopwereld is een enorm boeiende wereld die continu in verandering is. Je blijven bijscholen is dus aangeraden!

Ik ben nog een marketeer van de oude stempel. Ik ben niet zo oud, maar alles is tegenwoordig enorm nieuw. Het verandert allemaal aan een sneltempo. Bijscholing dus. De cursussen in avondonderwijs worden stuk voor stuk gegeven door topdocenten. En het handige is, je kan ze makkelijk combineren met je job en gezin. Ik raad het je zeker aan. - exStudentSpeaking

Robert de Bruijn
Robert de Bruijn

Opleidingsverantwoordelijke

Of je nu als verkoper aan de slag bent of je eigen bedrijf hebt, deze opleidingen zijn er voor jou. Onze professionele docenten hebben jaren ervaring en delen hun persoonlijke inzichten met jou. Zo word jij nog beter in je product of diensten online in de kijker zetten. Je leert handig werken met Google en ontdekt hoe jouw site het beste scoort en jou helpt richting een betere verkoop.

niceToKnowHeader

  • Volgens enkele studies zou tegen 2023 een vierde van alle verkoop online gebeuren.
  • Snel zijn helpt wel degelijk. Ongeveer 35 tot 50 procent van de verkoop gaat naar het bedrijf die eerst op de vraag van een klant reageert.
  • 89% van B2B-kopers gebruikt het internet om jouw producten te onderzoeken. Online aanwezig zijn is dus een echte must.
  • Volgens Brits onderzoek zou ongeveer 3 op de 4 shoppers stress-shoppen na een drukke dag of week.
Contact
appDownloadTitle

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-