Verkooptechnieken/Verkooptechnieken

Verkooptechnieken

Schuilt er een echte verkoper in jou? En wil jij er keer op keer in slagen om jouw doelpubliek te overtuigen om voor jou te kiezen? Of je nu auto’s verkoopt, een eigen kledingzaak hebt of je diensten online in de kijker wil zetten, deze opleidingen zorgen ervoor dat jij altijd in je opzet slaagt. Onze professionele docenten staan voor je klaar. Schrijf je hier in en leer bewezen verkooptechnieken.

volg nu ook online les

behaal je waardevolle diploma

kies een studie op jouw maat

combineer theorie en praktijk

leer van experts in verkoop

ontdek de online leeromgeving

volg les in jouw buurt

studeer waar en wanneer je wil

krijg praktijkgericht les

ontvang een up-to-date cursus


allCoursesWithinSubtheme Verkooptechnieken

Sales, cpProfessionWithFuture

Studeer de cursus Sales online in en word veelzijdig Verkoper.


beSureOfYourFuture

De kennis en vaardigheden die je in deze opleidingen aangeleerd krijgt, vergroten jouw succes exponentieel. Je leert heel wat verkooptechnieken waardoor je verkoop zal stijgen. Bovendien leer je jezelf beter profileren op de online- en offline markt. Zo bereik je nieuwe klanten en vergroot je jouw kansen op succes. Met je diploma toon je aan dat je meteen klaar bent om professioneel te starten.  Zo vergroot jij je kansen op de arbeidsmarkt! 

In onze autogarage zoeken we niet alleen mensen met kennis van motoren en mechanica, we zoeken vooral goede verkopers. Daarom heeft iedereen bij ons er een of meerdere cursussen in avondonderwijs opzitten. Want verkopen is een vaardigheid dat je kan aanleren met de juiste technieken. Iedere dag opnieuw werpt dat zijn vruchten af binnen onze showroom. - employerSpeaks

Lessen Verkooptechnieken

trendsCapitalized

Je hebt meer kanalen dan ooit tevoren om je producten of diensten aan te bieden. Twintig procent van alle verkoop gebeurt tegenwoordig online. En dat is een trend die we wereldwijd zien. Dat percentage groeit bovendien dag na dag. Een goede verkoper weet dit en past zijn verkooptechnieken ook daar toe. Mensen kopen nog altijd van mensen. Ook video-prospecting mag tegenwoordig dus absoluut niet ontbreken in je salesstrategie. Met een korte en persoonlijke videoboodschap laat je meteen een goede indruk na en weet je prospect meteen met wie hij/zij te maken heeft. 

Verkooptechnieken, hundredPercentOfTheTime

Sociale media regeert voorlopig nog steeds het land op gebied van sales, maar daar kan natuurlijk snel verandering in komen. Virtual Reality en Artificial Intelligence komen tegenwoordig erg op binnen sales en dat zal voor heel wat veranderingen zorgen! Tegelijkertijd blijft de authenticiteit van persoonlijk contact nog steeds belangrijk. De verkoopwereld is een enorm boeiende wereld die continu in verandering is. Je blijven bijscholen is dus aangeraden!

Als illustrator weet ik dat ik goed ben in wat ik doe. Ik weet dat ik kwaliteit lever. En toch vond ik het altijd moeilijk om nieuwe klanten of werk te vinden. De opleiding 'Finesse van het Verkopen' heeft mij enorm verder geholpen. Nu durf ik meer op klanten en projecten afstappen. Beter nog: ik weet hoe ik meteen mijn waarde aan potentiële klanten kan duidelijk maken. - exStudentSpeaking

Robert de Bruijn
Robert de Bruijn

Opleidingsverantwoordelijke

Of je nu als verkoper aan de slag bent of je eigen bedrijf hebt, deze opleidingen zijn er voor jou. Onze professionele docenten hebben jaren ervaring en delen hun persoonlijke ervaringen. Zo word jij nog beter in je product of diensten in de kijker zetten. Je krijgt ook heel wat skills die in je dagelijks leven een meerwaarde vormen. Klaar om te starten?

niceToKnowHeader

  • Volgens sommige studies zou tegen 2023 een vierde van alle verkoop online gebeuren.
  • Snel zijn helpt wel degelijk. Ongeveer 35 tot 50 procent van de verkoop gaat naar het bedrijf die eerst op de vraag van een klant reageert.
  • 89% van B2B-kopers gebruikt het internet om jouw producten te onderzoeken. Online aanwezig zijn is dus een echte must.
  • Volgens Brits onderzoek zou ongeveer 3 op de 4 shoppers stress-shoppen na een drukke dag of week.
Contact
appDownloadTitle

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-