Persoonlijke Ontwikkeling/Talentontwikkeling

Talentontwikkeling

Ben jij een ondernemer? Of een manager die het beste uit jouw team wil halen? Dan zijn deze opleidingen perfect voor jou. Stuk voor stuk helpen ze je de talenten van je team ontwikkelen. Schrijf je nu in.

behaal je waardevolle diploma

leer van andere ondernemers

combineer theorie en praktijk

ontdek de online leeromgeving

volg les bij jou in de buurt

ontvang een up-to-date cursus

oefen in de les

studeer waar en wanneer je wil

erkend opleidingsverstrekker

jaren ervaring in management


allCoursesWithinSubtheme Talentontwikkeling

Life Coach Basis, cpProfessionWithFuture

Schrijf je in voor de cursus Life Coaching en word veelzijdig Life Coach.

Ontwikkel je talenten

Loopbaan- en outplacementcoach

Loopbaan- en outplacementcoach, cpProfessionWithFuture

Schrijf je in voor de opleiding Jobcoaching en start meteen als Jobcoach.

availableVia

Ontwikkel je talenten

Mental Coach Allround

Mental Coach Allround, cpProfessionWithFuture

Volg de opleiding Mental Coach Allround en word een krak in je vak als Mental Coach.

availableVia

Teamleader - leiden, cpProfessionWithFuture

Teamleader - motiveren, cpProfessionWithFuture


beSureOfYourFuture

Of je nu je eigen bedrijf hebt of teams leidt in dat van iemand anders, teams leiden en motiveren is wat jou een succesvolle baas maakt. Beide vaardigheden zijn felbegeerd in bedrijven groot en klein. Beide vaardigheden kan je leren. Maak jezelf daarom vandaag nog onmisbaar op de arbeidsmarkt! Met een diploma van onze school toon je je klanten of toekomstige werkgever dat jij over diepgaande kennis beschikt en meteen klaar bent om professioneel te starten. Het staat mooi op je cv en je kan er bovendien zelfstandig mee aan de slag. Zo vergroot jij je kansen op de arbeidsmarkt en slaag je er tegelijkertijd in om voor jezelf nieuwe kansen te creëren.

De cursus Teamleader is voor elk baas, groot en klein, van belang. Je leert er moeilijke situaties oplossen, nog voor ze ontaarden, je ontdekt hoe je het best feedback geeft en hoe je je werknemers motiveert om hun talenten verder te ontwikkelen. Op die manier groeien zij en groeit je bedrijf gewoon mee. - employerSpeaks

Ontwikkel je talenten

trendsCapitalized

Ook leiderschap is onderhevig aan heel wat trends. Iedere manager heeft een andere stijl en ieder team wordt best op een andere manier geleid. In deze opleidingen vind jij wat de beste stijl is voor jouw team. En die stijl is veelal tijdloos. Ze start bij een stevige basis van motivatie, empathie en communicatie. Managers die deze skills onder de knie hebben en taken snel en efficiënt kunnen verdelen onder de juiste werknemers, zijn voor vele bedrijven dan ook goud waard. Als expert in leiderschap of management komt je cv altijd bovenaan de stapel te liggen.

Talentontwikkeling, hundredPercentOfTheTime

Heel wat websites, apps en services maken het voor bedrijven makkelijker om hun teams te leiden. Al die websites en apps doen vele zaken goed, maar geen enkele ervan is een oplossing voor alles. Ze worden gebouwd om voor een zo’n breed mogelijk publiek, zo veel mogelijk oplossingen te bieden, waardoor ze voor jouw specifieke noden vaak tekortschieten. Nochtans bestaat de oplossing voor jou en voor jouw team. De combinatie van de juiste moderne tools met iemand die verstand heeft van teams leiden, verhoogt de productiviteit, zorgt voor meer en langer gemotiveerde teams en een betere balans tussen werk- en privéleven. Zo boost jij je verkoopcijfers en slaag je erin om je beste werknemers bij jou in dienst te houden.

Toen ik een paar jaar geleden als zelfstandige begon, had ik nooit gedroomd om een team van 6 mensen te leiden. Dat is nu wel het geval. Plots moet je je focus verleggen en mensen gaan managen. De opleidingen ‘Hoe leid ik een team’ en ‘Hoe motiveer ik een team’ hebben me geholpen om het hoofd koel te houden. Ik besef nu dat het mijn job is om ervoor te zorgen dat de talenten van mijn werknemers zo goed mogelijk worden benut, omdat ik dan zelf ook mee profiteer. Je kan de cursussen bovendien makkelijk in afstandsonderwijs volgen, met begeleiding van een docent. Perfect voor het drukke leven van een ondernemer. - exStudentSpeaking

Robert de Bruijn
Robert de Bruijn

Opleidingsverantwoordelijke

Als studieadviseur kan ik hier redelijk kort over zijn. Iedereen kan deze opleidingen gebruiken en voor werkelijk iedereen vormen ze een enorme meerwaarde. Iemand in je team hebben die helder communiceert, die weet hoe hij of zij de leiding neemt en die mensen kan coachen om hun talenten te ontwikkelen is van levensbelang.

niceToKnowHeader

  • Verschillende werknemers halen hun motivatie uit verschillende zaken. Sommigen willen een hoog loon, anderen willen groeien en nog anderen zijn op zoek naar een goede balans tussen werk- en privéleven.
  • 10 tot 12 minuten plannen per dag kan een ondernemer tot 2 uur tijd besparen iedere dag. Weten waar je mee bezig bent en zorgvuldig plannen verhoogt dus je productiviteit.
  • De meeste mensen zijn op hun productiefst tussen half 9 en 12 uur ‘s ochtends. Wanneer je een dagplanning opstelt, hou je daar best rekening mee.
  • Volgens sommige studies kijkt 80 procent van de werknemers er tegenop om maandag te beginnen werken. Maar dat percentage zakt iedere dag tot en met vrijdag.
  • We worden gemiddeld iedere 8 minuten onderbroken door iets of iemand. Een gemiddelde onderbreking duurt dan weer 5 minuten. Dat is bijna 3 uur per dag.
Contact
appDownloadTitle

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-