Sales

Wil je carrière maken in de verkoop en ben je commercieel aangelegd? Na een opleiding in sales heb je een onberispelijke kennis van zaken. Je staat garant voor organisatorisch en administratief vakwerk. Zo sluit je verschillende verkopen en haal je de beste deals binnen.

flexibele opleidingen

waardevol diploma

les van vakexperten

les bij jou in de buurt

persoonlijke begeleiding

studeer op eigen tempo

praktijkgerichte cursus

veel toekomstmogelijkheden

leer nieuwe vaardigheden

studeer op eigen tempo


allCoursesWithinSubtheme Sales

Sales

Brandmanager

Brandmanager, cpProfessionWithFuture

availableVia

Sales

E-Marketing

E-Marketing, cpProfessionWithFuture

Ga van start met de cursus E-Marketing en lanceer je carrière als E-Marketeer.

availableVia

Sales

Influencer - volgers scoren

Influencer - volgers scoren, cpProfessionWithFuture

Sales

Optimaliseer je Linked-In

Optimaliseer je Linked-In, cpProfessionWithFuture

Schrijf je in voor de opleiding Social Media en start meteen als Content Manager.

Sales

Presentatietechnieken

Presentatietechnieken, cpProfessionWithFuture

Schrijf je in voor de cursus Presenteren en word veelzijdig Professioneel Spreker.

availableVia

Sales

Start je eigen zaak

Start je eigen zaak, cpProfessionWithFuture

Schrijf je in voor de opleiding Ondernemen en start meteen als Zelfstandige.


beSureOfYourFuture

Bedrijven moeten altijd de verkoop van hun producten en diensten stimuleren om te kunnen groeien en overleven. De vraag naar sales professionals blijft dan ook ontzettend groot. Dit is een geweldig toekomstperspectief. Ook wanneer het minder goed gaat met de economie hoef je je geen zorgen te maken! Trouwens... Sales gebruiken we bijna in alles wat we doen. Het is een heel uitdagende sector waarin je wordt beloond op basis van je prestaties. Je hebt de mogelijkheid om je salaris d.m.v. bonussen te verdubbelen. Deze kans heb je niet in andere sectoren. Dit is dus een ideale optie voor iedereen die wel van een uitdaging houdt!     

Vanwege het feit dat er altijd een grote vraag is naar sales professionals in verschillende sectoren (IT, software, mode, diensten...) kan je aan de slag gaan binnen heel wat bedrijven. Zolang je je targets behaalt en laat zien dat je hard werkt zal het ook zomaar kunnen gebeuren dat je doorgroeit in een bedrijf. Ook wij maken het zelf geregeld mee wanneer we iemand hebben gekretuteerd voor een leuke startersbaan dat die persoon binnen de 12 maanden vaak een promotie krijgt. Je begint bijvoorbeeld bij business development en vervolgens krijg je de mogelijkheid om door te groeien naar account executive, account manager en uiteindelijk misschien wel sales director. - employerSpeaks

Sales

trendsCapitalized

De wereld van de verkoop beweegt voortdurend. Verschillende trends hebben invloed op de manier waarop bedrijven in de nabije toekomst gaan verkopen en met hun klanten zullen omgaan. Tegenwoordig wordt er al veel gebruik gemaakt van verschillende creatieve acquisitie-tactieken om tussen alle ruis op te vallen. Klanten moeten bediend worden in de kanalen die ze gebruiken.  Er is meer een 'multichannel' benadering. Communicatie wordt steeds meer getarget. Kanalen zoals messaging services, persoonlijke video's en directe mailtjes zullen dan ook ontzettend toenemen. Maak je klaar om ook mee voor beweging te zorgen in deze uitdagende sector!

Sales, hundredPercentOfTheTime

Op gebied van innovaties en ontwikkelingen leven we momenteel in een geweldige tijd die voor ontzettend veel uitdaging zorgen. Denk bijvoorbeeld maar aan de 3D-printers op de markt of de mogelijkheden van 'augmented reality' (AR) om bijvoorbeeld producten en diensten ergens virtueel te visualiseren. Het is allemaal realiteit. Ook jij kan in de wereld van sales blijven zorgen voor een toegevoegde waarde.    Ook al verandert de markt enorm en verruimt het aanbod met hoogtechnologische producten, verkopers blijven nodig. De verkoper blijft een belangrijke kernfactor bij een aankoopproces. Dankzij zijn of haar ervaring, kennis en interactie wordt een beslissing gemaakt door de koper. Jij blijft van onschatbare waarde in deze dynamische sector! 

Zelf ben ik momenteel al enkele jaren werkzaam binnen de sales. Geen enkele dag in sales voelt voor mij hetzelfde aan. Je krijgt de kans om te werken en te communiceren met nieuwe klanten, want elke dag worden zij geconfronteerd met nieuwe uitdagingen. Om succesvol te zijn binnen de sales, moet je zorgen dat je altijd up-to-date bent qua kennis van het product of dienst dat je verkoopt. Zeker als het gaat om software of IT, dan zal je jezelf goed op de hoogte moeten houden van nieuwe ontwikkelingen. Je zal je in de sales geen enkel moment gaan vervelen. - exStudentSpeaking

Robert de Bruijn
Robert de Bruijn

Opleidingsverantwoordelijke

Elk bedrijf moet de verkoop van hun producten en diensten stimuleren om te kunnen groeien en vooral om te blijven overleven. Dit is exact waarom er een grote vraag blijft bij bedrijven naar nieuwe sales professionals. Of het nu gaat om starters die in business development werken of senior account executives er is altijd vraag naar sales medewerkers. Wanneer je eenmaal succesvol bent in sales, dan ben je in trek! Dat is voor jou een heel mooi toekomstperspectief!

niceToKnowHeader

  • Uit verschillende onderzoeken blijkt dat gemiddeld 10% van de klanten voor 90% van de omzet zorgt. Klanten verschillen in  'klantwaarde' die ze voor de organisatie hebben. 
  • Ongeveer 65% van de verkopers in Belgische bedrijven haalt het jaartarget. 
  • De 3 meest gevraagde competenties in sales zijn proactiviteit (90%), empatisch vermogen (75%), en resultaatgerichtheid (65%).
  • Volgens onderzoek werd bewezen dat "te vriendelijk zijn' de meest onsuccesvolle verkoopstechniek blijkt te zijn. 
Contact
appDownloadTitle

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-