Management & Bedrijfsvoering/Marketing and sales

Marketing and sales

Ben jij sociaal, doelgericht en een échte verkoper? Wil je je talent actief op de markt ontplooien? Dan is een opleiding uit de subcategorie marketing & sales absoluut iets voor jou. Je ontwikkelt een onberispelijke kennis van zaken. Met de perfecte marketingstrategie sluit je verschillende verkopen en haal je de beste deals binnen.

Je leert alles over marketing & sales. Onze docenten helpen je graag verder om alles tot in de puntjes te begrijpen, zodat je meteen praktisch aan de slag kan. De cursussen zitten vol tips & tricks, oefeningen en extra lesmateriaal, zodat jij alles hebt wat je nodig hebt om een expert te worden.

waardevol diploma

praktijkgerichte opleidingen

les vak vakexperten

incl online lesmateriaal

met digitale leeromgeving

boordevol tips & tricks

vele toekomstmogelijkheden

persoonlijke begeleiding

alles over sales en marketing

geen voorkennis nodig


allCoursesWithinSubtheme Marketing and sales

Accountmanager, cpProfessionWithFuture

Schrijf je in voor de cursus Accountmanager en word veelzijdig Accountmanager.

Marketing and sales

Brandmanager

Brandmanager, cpProfessionWithFuture

availableVia

Business Success Coach, cpProfessionWithFuture

Businessmanager - Allround, cpProfessionWithFuture

In deze cursus leer je hoe je efficiënt en professioneel leiding geeft aan een team

Marketing and sales

Digitale Marketing - Allround

Digitale Marketing - Allround, cpProfessionWithFuture

Schrijf je in voor de opleiding Digital Marketeer en start meteen als Digital Marketeer.

Eventmanager, cpProfessionWithFuture

Ga voor de studie Eventmanagement en lanceer je carrière als Eventmanager.

Financieel Manager, cpProfessionWithFuture

Ga voor de studie Financieel Management en lanceer je carrière als Financieel Manager.

Marketing Basis, cpProfessionWithFuture

Schrijf je in voor de opleiding Marketing en start meteen als Marketing Expert.

Social Media Marketing, cpProfessionWithFuture

Studeer de cursus Social Media Marketing online in en word veelzijdig Marketeer.


beSureOfYourFuture

Bedrijven moeten altijd de verkoop van hun producten en diensten stimuleren om te kunnen groeien en overleven. De vraag naar marketing-en sales professionals blijft ontzettend groot. Een sector met een geweldig toekomstperspectief en met ontzettend veel mogelijkheden! Liever zelfstandig aan de slag? Begin dan als freelancer en doe opdrachten voor verschillende klanten. Fun gegarandeerd! Met een diploma van onze school toon je je klanten of toekomstige werkgever dat jij over diepgaande kennis beschikt en meteen klaar bent om professioneel te starten. Het staat mooi op je CV en je kan er bovendien zelfstandig mee aan de slag. Zo vergroot jij je kansen op de arbeidsmarkt en slaag je er tegelijkertijd in om voor jezelf nieuwe kansen te creëren.

Vanwege het feit dat er altijd een grote vraag is naar sales professionals in verschillende sectoren (IT, software, mode, diensten...) kan je aan de slag binnen heel wat bedrijven. Zolang je je targets behaalt en laat zien dat je hard werkt, zal het ook zomaar kunnen gebeuren dat je doorgroeit in een bedrijf. Ook wij maken het zelf geregeld mee wanneer we iemand hebben gekretuteerd voor een leuke startersbaan dat die persoon in no-time al een promotie krijgt. - employerSpeaks

Marketing and sales

trendsCapitalized

De wereld van marketing & verkoop beweegt voortdurend. Het gebruik van sociale media om je product of service aan de man te brengen is al lang geen nieuwe trend meer.  Een van de nieuwste hypes is 'TikTok'. Ook bedrijven zitten steeds meer op dit video-platform om fans voor zich te winnen en bekendheid te vergaren.  In de sales zien we steeds meer een  'multichannel benadering'. Communicatie wordt steeds meer getarget. Kanalen zoals messaging services en persoonlijke video's zullen dan ook ontzettend toenemen.

Marketing and sales, hundredPercentOfTheTime

Influencer marketing is op Instagram ontzettend populair. In de sales zorgt 'augmented reality' (AR) tegenwoordig voor veel veranderingen. De markt verandert enorm met hoogtechnologische producten, maar verkopers blijven altijd een belangrijke én broodnodige factor bij een aankoopproces.

Zelf ben ik momenteel al enkele jaren werkzaam binnen de sales. Geen enkele dag in sales voelt voor mij hetzelfde aan. Je krijgt de kans om te werken en te communiceren met nieuwe klanten, want elke dag worden zij geconfronteerd met nieuwe uitdagingen. Om succesvol te zijn binnen de sales, moet je zorgen dat je altijd up-to-date bent qua kennis van het product of dienst dat je verkoopt. Zeker als het gaat om software of IT, dan zal je jezelf goed op de hoogte moeten houden van nieuwe ontwikkelingen. Je zal je in de sales geen enkel moment gaan vervelen. - exStudentSpeaking

Robert de Bruijn
Robert de Bruijn

Opleidingsverantwoordelijke

Elk bedrijf moet de verkoop van hun producten en diensten stimuleren om te kunnen groeien en vooral om te blijven overleven. Dit is exact waarom er een grote vraag blijft naar professionals. Of het nu gaat om starters of professionals, er zal altijd een grote vraag blijven.  Wanneer je eenmaal succesvol bent in sales, dan ben je in trek! Dat is voor jou een heel mooi toekomstperspectief!

niceToKnowHeader

  • Uit verschillende onderzoeken blijkt dat gemiddeld 10% van de klanten voor 90% van de omzet zorgt. Klanten verschillen in 'klantwaarde' die ze voor een organisatie betekenen. 
  • Ongeveer 65% van de verkopers in Belgische bedrijven haalt het jaartarget. 
  • Mensen die een video kijken, onthouden 58% van de informatie, terwijl mensen die dezelfde informatie lezen, slechts 10% onthouden.
  • De gemiddelde tijdspanne die mensen spenderen aan één ding op het internet is slechts 8 seconden. Je hebt ze tijdens die 8 seconden dan ook beter meteen overtuigd.
Contact
appDownloadTitle

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-