Human Resources

Een hr-manager is een absolute meerwaarde binnen elke firma. Wil jij ook ontdekken hoe je een opleidingsplan uitwerkt en op welke manier je met competentiemodellen kunt werken? Neem dan zeker eens een kijkje tussen de opleidingen binnen de subcategorie human resources.

Je leert alles over human resources. Onze docenten helpen je om alles tot in de puntjes te begrijpen zodat je ook echt in de praktijk aan de slag kan met jouw kennis. De cursussen zitten vol tips & tricks, oefeningen en extra lesmateriaal, zodat jij alles hebt wat je nodig hebt om een expert te worden.

waardevol diploma

praktijkgerichte opleidingen

les van vakexperten

incl online lesmateriaal

met digitaal leerplatform

boordevol tips & tricks

alles over human resources

veel toekomstmogelijkheden

snel de basis leren

leer de kneepjes van het vak


allCoursesWithinSubtheme Human Resources

HR-Manager, cpProfessionWithFuture

Ga voor de studie HR-management en lanceer je carrière als HR-Manager.

Human Resources

HRM Rekrutering Expert

HRM Rekrutering Expert, cpProfessionWithFuture

availableVia

HRM: Talentmanagement, cpProfessionWithFuture

Human Resources

Loonsadministratie gevorderden

Loonsadministratie gevorderden, cpProfessionWithFuture

Volg de opleiding Loonadministratie en word een krak in je vak als Administratiebeheerder.

availableVia

Human Resources

Millennials & Gen Z Recruiting

Millennials & Gen Z Recruiting, cpProfessionWithFuture

Schrijf je in voor de opleiding Recruiting en start meteen als HR-medewerker.

Human Resources

Rekruteren met Social Media

Rekruteren met Social Media, cpProfessionWithFuture


beSureOfYourFuture

Binnen Human Resources kan je zeker spreken van loopbaanzekerheid. Human resources staat voor veel uitdagingen en ontwikkelingen, waarvoor de sector altijd talent zal nodig hebben. Elk bedrijf heeft nood aan een kwaliteitsvolle HR-professional.   Bedrijven en organisaties moeten er te allen tijde sterk op toezien om een aantrekelijke werkgever te blijven. Talent management en 'employee experience' worden steeds belangrijker binnen Human Resources: talent aantrekken, behouden en laten groeien binnen een organisatie. Je kan aan de slag als HR-Manager, als recruiter op een HR-afdeling of als zelfstandig HR-consultant... en nog zoveel meer! Aan jou de keuze!

De uitdaging ligt vooral in de digitalisering: HR-dienstverleners moeten ervoor zorgen dat mensen ook in de toekomst inzetbaar blijven in het kader van die toenemende digitalisering. Welke toekomstige skills gaan werknemers nodig hebben? Dat zijn naast digitale vaardigheden ook soft skills en competenties zoals in een team werken, samenwerken op afstand, analytisch vermogen, creativiteit en data kunnen interpreteren... en nog zoveel meer. Het kunnen omgaan met veranderingen wordt alsmaar belangrijker. - employerSpeaks

Human Resources

trendsCapitalized

De toekomst is een veelbesproken thema in de wereld van Human Resources.  Flexibilisering van je personeelsbestand en het aantrekken van (nieuw) talent speelt steeds een belangrijkere rol. Daarnaast wordt er ook veel vaker ingezet op employer branding. Men gaat op zoek naar kandidaten die de waarden van het bedrijf delen. Een goed scholingsbeleid valt steeds meer in de smaak bij huidige werknemers, maar is tegenwoordig ook een aantrekkelijke factor bij het aanwerven van nieuw talent.

Human Resources, hundredPercentOfTheTime

Een hele belangrijke ontwikkeling binnen de wereld van Human Resources is natuurlijk de digitalisering. De laatste jaren kan er op die manier ontzettend veel worden geautomatiseerd. HR-krachten zullen vooral ingezet worden om die processen op te volgen, te controleren en te verbeteren door data en inzichten aan te leveren. 

Ik doe mijn job in de Human Resources enorm graag. Mijn takenpakket is enorm gevarieerd: op zoek gaan naar geschikte kandidaten, interviews afnemen, klanten contacteren, bedrijven bezoeken, planningen opmaken, administratie opvolgen, ... Elke dag komen er nieuwe vacatures bij waarvoor we passende kandidaten moeten vinden. Dat maakt mijn werk zo uitdagend en boeiend! - exStudentSpeaking

Robert de Bruijn
Robert de Bruijn

Opleidingsverantwoordelijke

Mensen aanwerven, personeel selecteren, personeel evalueren, loonadministratie op orde houden, je verdiepen in de sociale zekerheid: dat zijn de vaardigheden die je met een opleiding uit e subcategorie human resources zult ontwikkelen. Je komt meer te weten over het hele proces van eerste contact met een sollicitant tot afscheid van een werknemer. Naast de theoretische context geeft de docent binnen de verschillende thema’s heel wat tips mee uit de praktijk. Ook met voordelen voor je eigen onderneming!

niceToKnowHeader

  • Volgens onderzoek presteren werknemers die dichter bij hun werk wonen gemiddeld beter en is men trouwer aan zijn/haar werkgever.
  • Mensen die lid zijn van één of twee sociale netwerken zijn minder geneigd om snel van baan te veranderen. Leden van vier of meer sociale netwerken doen dat wel.
  • Werknemers die hoog scoren op eerlijkheid presteren beter en blijven langer trouw aan hun bedrijf, behalve in de sales.
  • Al 75% van de bedrijven gebruikt een digitale loonbrief.
Contact
appDownloadTitle

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-