Coaching/Familie en gezin

Familie en gezin

Familiebanden zijn waardevol. Het zijn ankerpunten in ons leven en vormen een vangnet voor wanneer we het nodig hebben. Sommige families kunnen daarbij wat extra hulp gebruiken: coaching. Jouw coaching. Heb jij zin om families weer dichter bij elkaar te brengen?

empowerment van ouders

kinderen beter begrijpen

beste opvoedingstechnieken

inzicht in gezinspsychologie

snelle start als familiecoach

invloedrijke carrière

voor alle gezinstypen

focus op communicatie

waarden en normen uitstippelen

nadruk op relatieherstel


allCoursesWithinSubtheme Familie en gezin

Familiecoach

Budgetcoach

Budgetcoach, cpProfessionWithFuture

Volg de opleiding Budgetcoach en word een krak in je vak als Budgetcoach.

availableVia

Budgetcoach, cpProfessionWithFuture

Life Coach Basis, cpProfessionWithFuture

Schrijf je in voor de cursus Life Coaching en word veelzijdig Life Coach.

Life Coach Gevorderden, cpProfessionWithFuture

Schrijf je in voor de cursus Life Coach voor Gevorderden en word veelzijdig Life Coach.

Familiecoach

Omgaan met genderdiversiteit

Omgaan met genderdiversiteit, cpProfessionWithFuture

Ga voor de cursus Omgaan met genderdiversiteit en word veelzijdig Genderdeskundige.

availableVia

Familiecoach

Seniorencoach

Seniorencoach, cpProfessionWithFuture

Schrijf je in voor de basiscursus Seniorencoach en start als Seniorencoach

availableVia


beSureOfYourFuture

Geniet jij ervan anderen te helpen? Breng jij graag families bij elkaar? Dan is een job als coach perfect voor jou. Steeds vaker wordt een coach ingeschakeld om de familiebanden te versterken. Coaches vormen een essentiële schakel in reünies en in het nemen van afscheid van een geliefde. Met een diploma van onze school toon je je klanten of toekomstige werkgever aan dat jij over diepgaande kennis beschikt en meteen klaar bent om professioneel te starten.

De familiecoach die onze mensen helpt, heeft in avondonderwijs zijn opleiding voltooid. En dat zie je. Van elke situatie kan hij iets moois maken. Ik zou dan ook iedereen aanraden om een opleiding tot coach in avondonderwijs te volgen. - employerSpeaks

Familiecoach

trendsCapitalized

In een wereld die steeds groter lijkt te worden, grijpen we graag terug naar onze roots. Naar onze familie. We willen dat onze tijd met hen kwaliteitsvol is.We schenken daarom opnieuw belang aan iets wat lang als vanzelfsprekend werd gezien. En daar is hulp voor nodig. Soms zijn de familiebanden vervaagd, of is er iets in het verleden dat we eerst moeten confronteren. Een goede coach is in dat geval goud waard. Ben jij klaar om anderen te helpen?

Familie en gezin, hundredPercentOfTheTime

Om goed te budgetteren zijn er al verschillende smartphone apps op de markt. Vaak zijn die ook tegen betaling beschikbaar. Toch is financiële kennis hetgeen wat je het meeste zal verder helpen in je zoektocht naar financiële vrijheid. Geen enkele app kan op vandaag een succesvol budgetcoach vervangen. Als coach kom je bovendien in heel wat verschillende gezinssituaties en families terecht. Allemaal vragen ze een unieke aanpak. Een app kan jouw job als coach zeker makkelijker maken, maar uiteindelijk zal jouw opleiding ervoor zorgen dat je je echt onderscheid op de arbeidsmarkt.

Mijn opleiding tot familiecoach heeft mij een job opgeleverd die ik iedere dag met passie uitvoer. Ik kan families samenbrengen en hen met een glimlach opnieuw doen buiten stappen. - exStudentSpeaking

Robert de Bruijn
Robert de Bruijn

Opleidingsverantwoordelijke

De vraag naar familiecoaches stijgt. Steeds meer mensen zien het belang in van een goede band met de familie. Ze willen naar elkaar toegroeien voor zichzelf, de grootouders of de kinderen.

niceToKnowHeader

  • Familie komt van het Latijnse woord Famulus, wat dienaar betekent.
  • Families die zich aan een vast budget houden, hebben minder stress dan andere families.
  • Budgetcoaching zorgt vaak voor meer dan financiële vrijheid. Op lange termijn zorgt het ervoor dat je geld nog meer geld gaat opbrengen.
  • Geld is hetgeen waarover het meest wordt gediscussieerd binnen een gezin.
Contact
appDownloadTitle

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-