Verkooptechnieken

Verkooptechnieken

Lijkt het je geweldig om jouw zelfgemaakte creaties te verkopen via een webshop? Wil jij leren hoe je tweedehandswagens aan de man brengt of zelfs een huis helemaal verkoopklaar maakt? Dan is een opleiding die zich focust op de kunst van het Verkopen voor jou dé ideale keuze.

Leer alles over de meest effectieve verkooptechnieken en bereid jezelf perfect voor op een mooie carrière in dit beroepsveld. Specialiseer jezelf aan de hand van een van onze opleidingen, samengesteld door experts uit hun vak, en til je verkoopskills naar een hoger niveau. Eén ding is zeker: onze cursussen veranderen je in een rasecht salesbeest.

Kies uit ons boeiend aanbod aan thuislessen, virtual classes en groepscursussen jouw favoriete opleiding en schrijf je in. Zo start je zo snel mogelijk met een nieuw verhaal in jouw professionele toekomst. Succes gegarandeerd!


allSubthemesWithinTheme Verkooptechnieken

Commercieel management

Commercieel management

6 homestudies, 3 fgroupcourses, 3 cpvirtualclasses

E-commerce

E-commerce

3 homestudies, 6 fgroupcourses, 6 cpvirtualclasses

Eigen winkel starten

Eigen winkel starten

3 homestudies, 5 fgroupcourses, 5 cpvirtualclasses

Reclametechnieken

Reclametechnieken

4 homestudies, 5 fgroupcourses, 5 cpvirtualclasses

Verkooptechnieken

Verkooptechnieken

6 fgroupcourses, 5 cpvirtualclasses


beSureOfYourFuture

Bedrijven moeten altijd de verkoop van hun producten en diensten stimuleren om te groeien. De vraag naar sales professionals blijft dan ook groot en biedt een geweldig toekomstperspectief! Het is een uitdagende sector, want hoe verder je groeit, hoe meer je verdient!

Omdat er altijd een grote vraag is naar sales professionals in verschillende sectoren (IT, software, mode, diensten...), heb je tal van professionele vooruitzichten. Zolang je je targets behaalt en laat zien dat je hard werkt, creëer je daarbovenop verschillende doorgroeimogelijkheden. Ook wij maken het zelf geregeld mee wanneer we iemand hebben gerekruteerd voor een leuke startersbaan. Je begint bijvoorbeeld bij business development en vervolgens groei je door naar account executive, account manager en uiteindelijk zelfs sales director. - employerSpeaks

Verkooptechnieken

trendsCapitalized

Tegenwoordig wordt er al veel gebruik gemaakt van verschillende creatieve acquisitietactieken om tussen alle ruis op te vallen. Klanten moeten bediend worden in de kanalen die ze gebruiken. Er is meer een multichannelbenadering. Communicatie wordt steeds meer getarget. Kanalen zoals messaging services, persoonlijke filmpjes en directe mailtjes nemen dan ook ontzettend toe. Maak je klaar om ook mee voor beweging te zorgen in deze uitdagende sector!

Verkooptechnieken, hundredPercentOfTheTime

Op het gebied van innovaties en ontwikkelingen leven we momenteel in een geweldige tijd die voor ontzettend veel uitdaging zorgt. Denk bijvoorbeeld maar aan de 3D-printers op de markt of de mogelijkheden van augmented reality (AR) om bijvoorbeeld producten en diensten ergens virtueel te visualiseren. Het is allemaal realiteit. Ook jij krijgt de kans om in de wereld van sales te zorgen voor een toegevoegde waarde.

Zelf ben ik momenteel al enkele jaren werkzaam binnen de sales. Om succesvol te zijn, moet je zorgen dat je altijd up-to-date bent qua kennis van het product of de dienst die je verkoopt. Zeker als het gaat om software of IT, dan blijf je best goed op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen. Werken in sales is altijd interessant en dat houdt me mentaal (en fysiek) fit. - exStudentSpeaking

Robert de Bruijn
Robert de Bruijn

Opleidingsverantwoordelijke

Elk bedrijf moet de verkoop van hun producten en diensten stimuleren om te groeien en vooral om te blijven overleven. Dit is exact waarom er een grote vraag blijft naar nieuwe sales professionals. Of het nu gaat om starters die in business development werken of senior account executives, er is altijd nood aan sales medewerkers. Jij blijft van onschatbare waarde in deze dynamische sector! 

niceToKnowHeader

  • Uit verschillende onderzoeken blijkt dat gemiddeld 10% van de klanten voor 90% van de omzet zorgt. 
  • Ongeveer 65% van de verkopers in Belgische bedrijven haalt het jaartarget.
  • De 3 meest gevraagde competenties in sales zijn proactiviteit (90%), empathisch vermogen (75%) en resultaatgerichtheid (65%).
  • Volgens onderzoek blijkt 'te vriendelijk zijn' de meest ineffectieve verkooptechniek te zijn.
Contact
appDownloadTitle

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-