Administratie & Onthaal

Administratie & Onthaal

Een volledige administratie op rolletjes laten lopen of een boekhouding perfect bijhouden; dat is jouw nieuwe skill! Je leert alles over loonadministratie of vergadertechnieken. Volg jouw favoriete opleiding in het thema Administratie & Onthaal en leer de vaardigheden die in elk bedrijf van pas komen.

Met onze professionele en praktijkgerichte opleidingen leer je via voorbeelden uit de praktijk alle kennis en bekwaamheden die je nodig hebt om in deze sector aan de slag te gaan. Zo word je al snel dé persoon waar alle bedrijven om staan te springen! Je kans om in deze professionele sector aan de slag te gaan is met jouw nieuwe administratieve vaardigheden dus gegarandeerd!

Kies uit ons ruime aanbod aan interessante groepsopleidingen, virtual classes én thuiscursussen je favoriet en start aan een nieuw verhaal in jouw professionele carrière!


allSubthemesWithinTheme Administratie & Onthaal

Administratieve jobs

Administratieve jobs

8 homestudies, 3 fgroupcourses, 3 cpvirtualclasses

Boekhouding

Boekhouding

4 homestudies, 3 fgroupcourses, 5 cpvirtualclasses

Computervaardigheden

Computervaardigheden

1 grouplesson, 3 cpvirtualclasses

HR & lonen

HR & lonen

1 homestudy, 5 fgroupcourses, 4 cpvirtualclasses

Office management

Office management

6 homestudies, 3 fgroupcourses, 1 virtualclass

Secundair onderwijs

Secundair onderwijs

2 homestudies

Talen

Talen

mhcomingsoon


beSureOfYourFuture

Elk bedrijf heeft vandaag de dag een administratieve afdeling, in welke sector dan ook. Ook de overheid is bijvoorbeeld altijd op zoek naar administratieve talenten. Kortom: als je werkzekerheid wil, dan is je administratieve vaardigheden bijschaven een uitstekende keuze. Vul dit verder aan met communicatietechnieken, computerkennis, marketing of talenkennis, en je bent onmisbaar!

Sterke administratieve krachten zijn de bouwstenen van elk bedrijf. Ze zijn een must. Zeker wanneer ze uitstekende kennis en vaardigheden hebben opgebouwd vanuit een praktijkgerichte opleiding. Een sollicitant die een diploma van jullie school bezit, heeft hoe dan ook de nodige skills om het bedrijf te versterken. - employerSpeaks

Administratie & Onthaal

trendsCapitalized

Thuiswerk is steeds populairder. Bedrijven gaan steeds sneller op zoek naar alternatieven om hun personeel flexibel in te zetten. Ook voor zij die in de administratie werken, brengt thuiswerk veranderingen met zich mee. Er worden nieuwe mogelijkheden en methodes gebruikt die de communicatie, meetings, projectmanagement en datatransfer vergemakkelijken. Meer dan ooit tevoren zijn goede digitale vaardigheden cruciaal. Zo blijf je makkelijk up-to-date met alle nieuwe mogelijkheden. Daarnaast is het belangrijk om duidelijk en doelgericht te communiceren. Doordat je je collega's en klanten vaker virtueel ziet, is duidelijk communiceren des te belangrijker.

Administratie & Onthaal, hundredPercentOfTheTime

Boekhoudkunde en administratie hebben de laatste jaren een technologische revolutie meegemaakt. De tijd van effectieve boeken waarin alles werd bijgehouden is voorbij. Excelsheets zijn bij iedere boekhouder bekend, maar ook die worden vervangen door geavanceerde computerprogramma’s en zelfs mobiele applicaties. 

Ik werkte al een aantal jaren in de administratieve sector. Toch had ik moeite om bij te blijven. Het is enorm belangrijk om je af en toe bij te scholen. Daarom volgde ik de opleiding Commercieel Medewerker. Omdat de cursus praktijkgericht is, paste ik een groot deel van wat ik leerde meteen toe in mijn job. Mijn baas merkte dat al snel op en stelde mijn nieuwe kennis zeer op prijs. Dat maakte opslag vragen tijdens de eerstvolgende evaluatie dan ook makkelijker. Zo was de opleiding meteen vlotjes terugverdiend! - exStudentSpeaking

Robert de Bruijn
Robert de Bruijn

Opleidingsverantwoordelijke

Wist je dat het thema Administratie & Onthaal een van onze populairste thema’s is? We krijgen enorm veel vragen en inschrijvingen van mensen die hun administratieve vaardigheden willen verbeteren. Dat is logisch, want welke kant je ook op wilt met je carrière, een administratieve cursus geeft altijd een meerwaarde.

niceToKnowHeader

  • Boekhouders drukken hun stempel op de geschiedenis. De oudste tekst waarvan we weten wie hem geschreven heeft, is van een boekhouder.
  • In elke sector, in elk bedrijf is er wel nood aan iemand die administratief sterk is. Tijd dus om die cv op te maken en te versturen!
  • Vlaanderen kent bijna 600.000 ondernemers. Ondernemen zit weldegelijk in ons bloed. Misschien start jij wel als zelfstandige?
  • Met een administratieve job verdien je gemiddeld 2.614 euro bruto.
Contact
appDownloadTitle

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-