Heb jij er altijd al van gedroomd om huwelijken te organiseren? Heb je een romantische ziel en zie je er graag op toe dat dromen uitkomen? Ontdek dan nu hoe jij als professionele {$course.Profession} het bruidspaar de dag van hun leven bezorgt!

In de opleiding Weddingplanner leer je hoe je een betoverende locatie vindt en seizoensgebonden bloemen voor een bruidsboeket kiest, hoe je de gasten voorziet van een sfeervolle receptie of een uitgebreid buffet. Met andere woorden jij verzorgt alles tot in de puntjes zodat de dag van 's morgens vroeg tot in de late uurtjes vlot verloopt.

Jij zorgt ervoor dat de tortelduifjes enkel oog voor elkaar hoeven te hebben! Klaar om de uitdaging aan te gaan? Schrijf je dan in voor deze unieke opleiding!

courseInfo cmpBrochure
Weddingplanner
cpEducationTypeProfessional
Centrum voor Avondonderwijs
cpCourseTypeVirtual
10 cpCourseTypeDurationLessonVirtual cpCourseTypeDurationLesson cpLessonsPer 3 cpHoursPerClass
cpCourseTypeDiplomaPrefix cpcertificationdiploma

€449

Word een professioneel weddingplanner door onze virtuele cursus te volgen. Leer alles over het werkveld en ontdek de vele carrièremogelijkheden zoals zelfstandig professional, werknemer in de branche of event manager met specialisatie in weddingplanning. Met je Diploma ben jij klaar om aan de slag te gaan en je unieke eigenschappen als weddingplanner te tonen aan de wereld.

De virtuele cursus Weddingplanner heeft mij de nodige kennis en vaardigheden bijgebracht om als professional aan de slag te gaan. Dankzij de interactieve lessen en persoonlijke begeleiding had ik de mogelijkheid om op mijn eigen tempo te studeren en mijn passie voor het plannen van bruiloften om te zetten in een succesvolle carrière. Met trots draag ik nu het Diploma Weddingplanner en ik kijk ernaar uit om mijn expertise in te zetten voor de meest bijzondere huwelijkservaringen. - Daphne.

cpWouldYou
 • klanten de mooiste dag van hun leven bezorgen
 • sprookjesachtige bruiloften organiseren alsof ze recht uit een meisjesdroom komen
 • geld verdienen met je talent voor planning en je oog voor stijl
 • snel starten als zelfstandig huwelijksplanner

Met de virtuele cursus Weddingplanner ontwikkelen studenten flexibel professionele vaardigheden voor een succesvolle carrière. Met 10 lessen van 3 uur hebben studenten ruimschoots de tijd om kennis op te doen en praktijkervaring op te bouwen. Daarnaast hebben studenten op elk moment toegang tot het cursusmateriaal en kunnen ze in hun eigen tempo leren. Deze cursus is geschikt voor omscholing en vaardigheidsverbetering in de branche.

expLearnWithOther

 • De rol van een wedding planner
 • Het organiseren van een huwelijk
 • Bepalen van de locatie, muziek en kleding
 • Zorgen voor foto's, bloemen en vervoer
 • Organiseren van verlovingsfeest en vrijgezellenavond
 • Overleggen met animatoren en de catering
 • Een gepast budget opstellen met exacte gegevens
 • Starten als zelfstandig Weddingplanner

expTeacher Weddingplanner

Mijn ervaring als docent van de virtuele cursus Weddingplanner heeft mij overtuigd van de talloze voordelen die deze online opleiding met zich meebrengt. De flexibiliteit van het leren op afstand stelt studenten in staat hun eigen tempo te bepalen en de cursus naadloos in te passen in hun drukke schema's. Ook biedt de cursus interactieve modules en praktijkvoorbeelden die de theoretische kennis direct toepasbaar maken. Hierdoor is de virtuele cursus niet alleen informatief, maar ook buitengewoon praktisch. Bovendien hebben studenten de mogelijkheid om via online discussieforums en live sessies waardevolle connecties te maken met medestudenten en docenten, wat essentieel is voor het opbouwen van een sterk netwerk in deze branche. Kortom, de virtuele cursus Weddingplanner biedt studenten de flexibiliteit, praktische ervaring en een waardevol netwerk, wat cruciaal is voor succes in dit vakgebied.

cpPracticalInfo

cpFinancialInfo

cpT1Name
cpT1Name

cpT1Testimonial

cpT2Name
cpT2Name

cpT2Testimonial

cpT3Name
cpT3Name

cpT3Testimonial

Live les vanop elke locatie

Zonder verplaatsing

Alle voordelen van groepsles

In het comfort van je huis

Studeren middels technologie

In een beveiligde omgeving

Vooruitstrevende lesmethode

Studenten uit heel vlaanderen

Inclusief digitaal cursusboek

Met gelijkwaardig diploma

expStartWith Weddingplanner

Coursenamelabel Lessonday Firstlesson Lastlesson Citystartdata Alllessons
Weddingplanner Wednesday 04-09-2024 13-11-2024 Virtual 18:30 - 21:30
1 – 1 of 1

expNiceToKnowTitle

 • Een virtuele cursus Weddingplanner stelt jou in staat om op jouw eigen tempo te studeren, waar en wanneer het jou uitkomt.
 • Tijdens het volgen van een virtuele cursus Weddingplanner doe je praktijkervaring op door middel van realistische casestudies en opdrachten.
 • Tijdens de virtuele cursus Weddingplanner heb jij toegang tot online discussiegroepen en feedback van ervaren professionals uit de branche.
 • Na het succesvol afronden van de virtuele cursus Weddingplanner ontvang jij een Diploma, waarmee jij kunt aantonen dat je klaar bent voor een carrière als weddingplanner.

expPartOfSubthemes

Love is not just looking at each other, it's looking in the same direction.

Antoine de Saint-Exupéry

expBlogsTitle

Contact
appDownloadTitle

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0