Heb jij er altijd al van gedroomd om huwelijken te organiseren? Heb je een romantische ziel en zie je er graag op toe dat dromen uitkomen? Ontdek dan nu hoe jij als professionele Weddingplanner het bruidspaar de dag van hun leven bezorgt!

In de opleiding Weddingplanner leer je hoe je een betoverende locatie vindt en seizoensgebonden bloemen voor een bruidsboeket kiest, hoe je de gasten voorziet van een sfeervolle receptie of een uitgebreid buffet. Met andere woorden jij verzorgt alles tot in de puntjes zodat de dag van 's morgens vroeg tot in de late uurtjes vlot verloopt.

Jij zorgt ervoor dat de tortelduifjes enkel oog voor elkaar hoeven te hebben! Klaar om de uitdaging aan te gaan? Schrijf je dan in voor deze unieke opleiding!

courseInfo cmpBrochure
Weddingplanner
cpEducationTypeProfessional
Centrum voor Avondonderwijs
cpCourseTypeGroup
10 cpCourseTypeDurationLesson cpLessonsPer 3 cpHoursPerClass
cpCourseTypeDiplomaPrefix cpcertificationdiploma

€699

Volg de opleiding Weddingplanner en word een krak in je vak als weddingplanner. Begin te bouwen aan je droomcarrière met behulp van de opleiding Weddingplanner.

Word een professionele Weddingplanner en start je carrière in het boeiende werkveld van event management. Het Diploma in Weddingplanning stelt je in staat om als zelfstandige aan de slag te gaan, als werknemer in een weddingplannerbedrijf of je te specialiseren als event manager met focus op bruiloften. Ontwikkel je unieke skills en kies jouw richting met de groepscursus Weddingplanner.

Ik ben ontzettend blij dat ik de groepscursus Weddingplanner heb gevolgd. De interactie met medestudenten was inspirerend en motiverend. Door samen te werken en ervaringen te delen, leerden we van elkaar en groeiden we als professionals. De studiemethode van de groepscursus zorgde ervoor dat ik niet alleen kennis opdeed, maar ook praktische vaardigheden ontwikkelde. Met het behaalde Diploma op zak voel ik me vol vertrouwen om aan de slag te gaan als weddingplanner. - Belle.

cpWouldYou
 • klanten de mooiste dag van hun leven bezorgen
 • sprookjesachtige bruiloften organiseren alsof ze recht uit een meisjesdroom komen
 • geld verdienen met je talent voor planning en je oog voor stijl
 • snel starten als zelfstandig huwelijksplanner

Ontdek de voordelen van onze groepscursus Weddingplanner! Met interactieve lessen en bevlogen medestudenten leer je niet alleen de fijne kneepjes van het vak, maar bouw je ook waardevolle netwerken op. Met 10 lessen van 3 uur ben je snel klaargestoomd voor een succesvolle carrière als weddingplanner. Schrijf je nu in en maak je droom waar!

expLearnWithOther

 • De rol van een wedding planner
 • Het organiseren van een huwelijk
 • Bepalen van de locatie, muziek en kleding
 • Zorgen voor foto's, bloemen en vervoer
 • Organiseren van verlovingsfeest en vrijgezellenavond
 • Overleggen met animatoren en de catering
 • Een gepast budget opstellen met exacte gegevens
 • Starten als zelfstandig Weddingplanner

expTeacher Weddingplanner

Tijdens de groepscursus Weddingplanner zie ik herhaaldelijk de voordelen van het leren in een gezamenlijke omgeving. Studenten inspireren elkaar, wisselen ideeën uit en ondersteunen elkaar bij het oplossen van uitdagingen. Bovendien ontstaat er een sterke band binnen de groep, wat resulteert in waardevolle professionele netwerken die ze kunnen benutten in hun toekomstige carrière als weddingplanner.

cpPracticalInfo

cpFinancialInfo

partPayCourse

partPayInfoWithSchema

terms
€450 cpOnSubscribe
€304.92 beforeFirstLesson

partPaySavings

(partPayInStep3)
betaling_termijnen_500px.jpg
Laura
Laura

"Ik werkte al een tijdje in een bruidshop en verkocht mooie jurken aan de meest gelukkige bruiden. Maar het kriebelde om meer te doen en volledige huwelijken te plannen. Daarom heb ik voor deze cursus gekozen en het beviel me zeer. Binnekort mag ik al mijn eerste huwelijk organiseren." 

Cindy
Cindy

"Als kind al droomde ik van mooie en romantische huwelijksfeesten. Dankzij deze cursus kan ik er nu eindelijk fulltime mee bezig zijn en voor gelukkige koppels de mooiste dag van hun leven plannen. Amazing!"

Melissa
Melissa

Ik ben heel gestructureerd en heb al enkele evenementen georganiseerd. Het leek me heel leuk om ook trouwfeesten te organiseren dus heb ik deze cursus gevolgd. Veel praktiische tips en voorbeelden, ik weet nu perfect hoe ik dit moet gaan doen.

Alle nodige skills & kennis

Ervaren en deskundige docent

Persoonlijke begeleiding

Toptips uit de eventsector

Professioneel diploma

expStartWith Weddingplanner

Coursenamelabel Lessonday Firstlesson Lastlesson Citystartdata Alllessons
Weddingplanner Wednesday 04-09-2024 13-11-2024 Hasselt 18:30 - 21:30
Weddingplanner Thursday 05-09-2024 14-11-2024 Bruxelles / Brussel 18:30 - 21:30
Weddingplanner Wednesday 11-09-2024 20-11-2024 Gent 18:30 - 21:30
Weddingplanner Monday 30-09-2024 16-12-2024 Brugge 18:30 - 21:30
Weddingplanner Tuesday 01-10-2024 03-12-2024 Antwerpen 18:30 - 21:30
1 – 5 of 5

expNiceToKnowTitle

 • Jij leert niet alleen de theoretische kennis van het vak, maar ook essentiële praktijkervaring door samen te werken met medestudenten tijdens de groepsopdrachten.
 • De groepscursus Weddingplanner zorgt ervoor dat jij een waardevol netwerk opbouwt met andere professionals in de trouwbranche, wat jouw carrièrekansen vergroot.
 • Tijdens de groepscursus werk jij aan echte casestudies en word je begeleid door ervaren weddingplanners, waardoor jij directe feedback en begeleiding ontvangt om jouw vaardigheden te verbeteren.
 • Door de groepsdiscussies en interactieve lessen in de cursus ontwikkel jij niet alleen jouw kennis, maar ook jouw communicatieve vaardigheden, wat essentieel is voor succes als weddingplanner.

expPartOfSubthemes

Het gelukkigste moment van ons leven is wanneer we het gevoel hebben dat we iets in de liefde hebben bereikt; onze harten zijn overvloedig van vreugde, ons leven is voldaan, onze ziel bevredigd.

Jane Austen

expBlogsTitle

Contact
appDownloadTitle

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0