CVA toert: op pad naar jouw stad

Klaar om je toekomst uit te stippelen? Goed nieuws: CVA komt op 6 februari naar Brugge en 7 februari naar Aalst! Spring binnen tijdens de infosessie, krijg persoonlijk studieadvies over jouw favoriete opleiding en geniet van exclusieve kortingen tot -50%. Je bent welkom om 19u00 voor de presentatie met de mogelijkheid om vragen te stellen tot en met 21u00!

kom ons ontmoeten


Wat staat er op het programma?

  • Leer alles over jouw gekozen cursus
  • Ontmoet medestudenten in jouw buurt
  • Krijg doelgericht advies
  • Leg jouw traject vast
  • Bouw lokale professionele relaties op
  • Ontdek carrièremogelijkheden in jouw buurt

KOM langs

CVA op toer: ontdek onze campussen

Tijdens onze infosessies ben je welkom tussen 19u00 en 21u00 om andere studenten te ontmoeten en deskundig advies te krijgen van onze opleidingsadviseurs. Dat is dé ideale mogelijkheid om kennis te maken met onze school en jouw pad te ontdekken.

Dinsdag 06/02: Campus Brugge

Deze pittoreske parel is onze campus in Brugge. Het geklasseerde gebouw met negen lokalen deed tijdens de Eerste Wereldoorlog dienst als ziekenhuis. Dat weten we dankzij de talloze liefdesbrieven van soldaten die we tijdens de renovatie terugvonden.

Start van opleiding: Nagelreconstructies

Woensdag 07/02: Campus Aalst

De campus in Aalst weerspiegelt perfect de creatieve geest van onze school. Dit gebouw onderging in 2017 een volledige transformatie. Het werd een kunstwerk van 1.100 vierkante meter, A TIME AND SPACE ODISEE, ofwel 'Een ontdekkingstocht doorheen tijd en ruimte'.

Start van opleiding: Excel Basis

Maandag 19/02: Campus Leuven

Onze lessen in Leuven gaan door in de Campus UCLL. Deze ruime campus is gelegen in de natuur en naast het Meerdaalwoud, wat perfect is voor een ontspannende wandeling na de les. Dit is dan ook dé ideale leeromgeving voor studenten.

Start van opleiding: Personal Coach

Maandag 19/02: Campus Mechelen

Verscholen in het groen ligt onze campus PTS-Mechelen. Dit moderne gebouw is helemaal geoptimaliseerd voor jouw opleidingsbeleving. In onze zeven volledig uitgeruste leslokalen, waaronder een ruime refter, vind je alles wat je nodig hebt om een waardevol diploma in de wacht te slepen.

Start van opleiding: Florist

Dinsdag 20/12: Campus Turnhout

Voor opleidingen die doorgaan in Turnhout huren we enkele lokalen in de campus van de Thomas More Hogeschool. Op die manier gaan we voor een optimale studieomgeving voor jou. Deze locatie is centraal gelegen aan de Blairon Kazerne. Ideaal om cultuur op te snuiven en bij te leren!

Start van opleiding: Excel Basis

Woensdag 28/02: Campus Westerlo

Wees van harte welkom in het Business Center 'De Regio' in Westerlo. Deze hypermoderne leeromgeving vormt de ultieme inspiratiebron voor toekomstige professionals zoals jij. Zo is deze campus dé hotspot om je carrièreplannen met je toekomstige studiegenoten te bespreken.

Start van opleiding: Beleggen Basis

interestsCarouselHeader

Contact
appDownloadTitle

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-