Behaal je diploma

Diploma's voor managers van de toekomst!

What's in it for you?! De Managementschool, onderdeel van Centrum voor Avondonderwijs VZW, beloont de inzet, het doorzettingsvermogen en de ambitie van haar studenten met een waardevol diploma. Het is geen toeval dat onze studenten snel een nieuwe toekomst vinden met een diploma aan onze school.Dat diploma is de beloning voor een geslaagd examen, het bewijs van jouw kennis en vaardigheden én het begin van een levenslang leertraject. Je gaat een fascinerende tijd tegemoet waarinvakkennis en passie vooropstaat.Kortom, je behaalt een diploma met een internationaal karakter waarmee jij jezelf als persoon kan onderscheiden.Het is het sluitstuk van jouw professionele en praktijkgerichte opleiding!"Een bewijs van jouw krachtige leerervaring waarin de beste managementpraktijken en organisatiestrategieën worden verkend."


Bewijs van jouw leiderschap

Leiderschap zit je in het bloed. Een geboren leider is communicatief en ondernemend en kan coördineren en delegeren als de beste. Je diploma staat symbool voor de start van je nieuwe professionele carrière, je inzichtenen managementskills.Beloning voor een geslaagd examen

Op het einde van je opleiding maak je als student een examen of een praktische eindopdracht. Scoor je meer dan 60%? Proficiat, jij ontvangt een diploma! Is er geen examen op het einde van je opleiding? Dan ontvang je in de plaats een officieel certificaat, getuigschrift of deelnameattest.

De opstap naar succes

Het bedrijfsleven waardeert de diploma’s ten zeerste. Met een diploma heb je alle troeven in handen om je doelen te bereiken. Het iseen bewijs van jouw kennis en managementskills.

Jouw business naar een hoger niveau

Heb je een diploma? Dan kan je jezelf meteen inschrijven voor vervolgopleidingen of specialisatiecursussen, ook bij onze opleidingspartners in binnen- en buitenland om levenslang te blijven leren. Zo krijgt je carrière in management ook wat een internationaal karakter!


Raadpleeg handig je diploma's met de online diplomachecker!

​​​​​​​


Waar ga ik met mijn diploma aan de slag?

De Managementschool organiseert opleidingen voor vrije markt gereguleerde beroepen:

​​​​​​​

Vrije markt gereguleerde beroepen

Een vrije markt gereguleerd beroep is een beroepsactiviteit waarvoor geen regels worden opgelegd door de bevoegde overheid. Het beroep is vrij toegankelijk en iedereen kan het uitoefenen, met of zonder diploma. Je kan je beroepskennis bewijzen aan de hand van getuigschriften, certificaten, diploma's of praktijkervaring

Kies je voor een opleiding voor een vrije markt gereguleerd beroep? Dan leg je altijd een examen af op onze school. Wanneer je slaagt, behaal je een professioneel diploma dat te zeerste wordt gewaardeerd door het bedrijfsleven.


Vrije beroepen


Scoor je diploma voor een job aan de top!

​​​​​​​

​​​​​​​"Met mijn diploma in eventmanagement kreeg ik de kans om geweldige congressen en beurzen van ons bedrijf te organiseren. Mijn diploma gaf me werkelijk kansen om door te groeien!"

- Naomi, oud-studente EventmanagementinterestsCarouselHeader

Contact
appDownloadTitle

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-